Infobrowse BV

Infobrowse levert hoogwaardige diensten op het gebied van Business Intelligence, Web- en Application Development en Applicationmanagement. Infobrowse is gespecialiseerd in het ontwikkelen van klant specifieke rapportages vanuit verschillende bij de klant aanwezige bronsystemen. Rapportages kunnen aangevuld worden vanuit externe systemen. Voor het beheren van gegevens kunnen webapplicaties worden vervaardigd, zodat het beheren van de gegevens op verschillende locaties mogelijk is. Een nieuwe ontwikkeling is dat dit ook op een tablet kan gebeuren. Apps voor iPad of andere tablets kunnen worden ontwikkeld voor het real time onderhouden van de gegevens of ter ontsluiting van de bedrijfsrapportages.

Proces integratie
Wij richten ons met name op de integratie tussen uw aanwezigheid op internet en de administratieve verwerking. De website van uw organisatie wordt geïntegreerd met de back end processen en evolueert van een statische website tot een dynamisch webportal, waarmee u actief met uw afnemers of leveranciers communiceert. Dit leidt to een beter serviceniveau maar biedt u ook vele efficiëntie voordelen. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie wat dit voor u kan betekenen.

Web Applications
Het grote voordeel van Webbased applicaties is dat centraal beheer van de applicatie mogelijk is en er op de client niets hoeft te worden geinstalleerd. Qua presentatie doet de webbased client inmiddels niet onder voor een traditionele windows applicatie. Daarnaast kunnen Webbased applicaties naadloos overgaan in webportals. Hiermee integreert u uw administratieve processen richting afnemers of leveranciers.

Business Intelligence
Infobrowse is specialist in het vervaardigen van BI rapportages op basis van Reporting Services, onderdeel van MS SQL Server. Met behulp van Reporting Services kunnen snel en efficient rapportages worden ontwikkeld en gepubliceerd op het bedrijfsintranet zodat de rapportages bedrijfsbreed toegankelijk zijn. De goede integratie met Active Diretory maakt het mogelijk om eenvoudig toegang en autorisatie tot de rapportages voor de bestaande gebruikers en gebruikergroepen te regelen.
Software voor het Vertaalbureau

Momenteel werken we aan een algemeen pakket voor Vertaalbureau's. Deze software ondersteunt de administratieve processen bij vertaalbureau's. De software is geschikt voor kleine tot middelgrote vertaalbureau's die met (externe) vertalers werken. Uiteindelijk moet het systeem het gehele proces van aanvraag tot en met de levering van de vertaling geautomatiseerd kunnen verwerken.

Het systeem bevat modulen voor:

  • Ophalen van webaanvragen voor vertalingen
  • Offreren van vertalingen
  • Selectie van (externe) vertalers
  • Beheren van opdrachten bij (externe) vertalers
  • Beheren van opdrachten voor klantvertalingen
  • Vervaardigen van facturen voor klanten
  • Ondersteuning voor Ideal betalingen
  • Neem gerust contact op voor meer informatie.